Bookcrossing

Hem recuperat el fons bibliogàfic de l’antiga sala de lectura (que havia quedat en desús) per reconvertir-lo en un Punt d’Intercanvi de Llibres que ja es troba en funcionament.

En que consisteix? Qualsevol persona pot venir amb un llibre seu (que sàpiga que ja no tornarà a llegir) i desar-ho per endur-se, a canvi, qualsevol altre llibre que hi hagi a la prestatgeria de la sala. Així de fàcil!

L’horari en que podràs fer ús d’aquest servei és el mateix que horari d’autoservei, per accés a PCs i Internet:

Dilluns i dimecres de 12.30 a 14h i de 16:30 a 18:30h

Alhora de fer-ne ús, cal que tinguis en compte que és un servei pensat per a lectors habituals. No és un punt de recollida… No és una deixalleria ni un cementiri de llibres! Així doncs recorda que:

  • Pots portar més d’un llibre alhora, però per cada exemplar que deixis t’hauràs d’enduur un altre.
  • Pots portar llibres de ficció (novel·la, relats, teatre), assaig, poesia, memòries… Però, de moment, no hi entren llibres de consulta (com ara diccionaris, enciclopèdies, manuals…).
  • No importa l’época de publicació ni d’impressió dels títols que deixis. Ara bé, et preguem que estiguin en bones condicions (amb les tapes senceres, sense que hi manqui cap pàgina, sense guixats i sense taques que puguin dificultar la lectura…).
  • Fes-te a la idea que els títols que deixis, molt probablement, no els recuperaràs. En canvi, els exemplars que t’emportis tampoc han de tornar.

Us esperem!!

Degut a la situació provocada pel COVID-19, aquest servei queda anul·lat fins nou avís.