Maker Nens

Aquests tallers estan enfocats en la difusió i assimilació dels nous tipus de tecnologies que estan emergint actualment, amb l’objectiu que els nens i nenes puguin adquirir les capacitats per tractar amb aquesta tecnologia, d’una forma amena i dins d’un marc lúdic.

Per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.
Preu: 5,32€ cada taller.
Inscripcions a: Internet o a la recepció del Centre Cívic Guinardó.

 

LED Throwies

Dissabte 21 abril, d’11 a 13h

Treballarem amb llums LED i superfícies magnètiques per a fer decoracions, creacions artístiques i… jugar!

 

 

Pèndol creatiu

Dissabte 26 maig, d’11 a 13h

Crearem un pèndol amb material reciclat, i fent servir la gravetat realitzarem pintures amb ell.

 

 

Marble Machine

Dissabte 16 juny, d’11 a 13h

La Marble Machine és una de les mítiques màquines lúdiques basada en la conducció d’un conjunt de bales a través d’un circuit. En aquest cas durem a terme amb els més petits una marble machine vertical, és a dir, la tradicional. Farem servir materials accessibles que tot tenim a casa, i molta imaginació.

 


 

MAKER NENS D’ESTIU

A finals de juliol es durà a terme al Centre Cívic Guinardó tallers d’ambientació tecnològica. Aquests tallers estaran enfocats en la difusió i l’assimilació dels nous tipus de tecnologies que estan emergint actualment, amb l’objectiu que els assistents puguin adquirir les capacitats necessàries per tractar amb aquesta tecnologia, d’una forma amena i dins d’un marc lúdic.

Objectius:

  • Aprenentatge bàsic de les capacitats relacionades amb les noves tecnologies (lògica de programació, metodologies de creació, etc…).
  • En acabar les sessions que els assistents no marxin amb la percepció que la tecnologia és alguna cosa complexa o avorrida. S’intentarà que rebin una injecció de motivació i de curiositat.

Edats: 8 a 12 anys
Dates: del dilluns 23 al divendres 27 de juliol de 2018
Horari: 10.00 a 13.00 hores
Preu: 39,93€ amb IVA
Inscripcions: per Internet o a la recepció del Centre Cívic Guinardó